Livet med VW T5 og T4

En bil man bliver afhængig af 🙂

Mit liv med denne type bil startet med en VW T4 2.4D Transporter fra 1995, det var en gammel Miele bil. og derefter købte jeg en VW T4 102 TDI Caravelle som havde kørt 395000km. I 2017 købte Jeg en VW T5 130HK multivan manual gear.

VW T5 tip og tricks – billige reparationer m.m.

Vil til at starte med sige at Jeg elsker bilens indretning og komfort, men indtil videre ikke være så glad for motoren. Var meget mere glad for VW T4 102 motoren, der var intet med den og de havde et ok træk. 2.4D motoren var “død” men stabil 🙂

Hvornår går dele i stykker på en VW T5

Min erfaring på hvad der går i stykker på en VW T5

Manifold ved ca. hvert 250000 km.
Turbo ved ca. hvert 200000 km.
Motor ved ca. hvert 350.000 km. (kan holde længere hvis man overholder olieskift)
Starter ved ca. hvert 180000 km.

Billige dele – ny motor, kobling m.m.

Jeg har købt en VW T5 motor hos: https://vwt5engines.com/ ca. 22000 kr. inkl. fragt og ombytter motor afhentning, men anbefaler at man køber turbo (eller køb selv skal skiftes ved motorskift) og injectors med pga. så er det lettere at brokke sig hvis der er noget galt samt hvis injectors ikke virker så køre motoren dårligt.

Jeg køber mine VW T5 turboer hos https://www.ebay.de/str/autoteileflex (Ca. 1600 kr.)

Hvis du skal have lavet noget med din bil og du ikke skal have lavet din bil på dagen så få besked fra din mekanikker om hvilke dele der skal skiftes, køb så selv delene hos autodoc og din mekanikker kan så montere delene, det er meget billigere, for nemme ting som skift starter, batteri, bremsebakker etc. så youtube hvor man selv gør det og du spare mange mange penge over bilens levetid.

Mere om VW T5,T6 etc. kommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.